Back
KATEGORIER
$2.00 per pille
$0.94 per pille
Discount
10mg   20mg
$2.00 per pille
$0.59 per pille
Discount
10mg   20mg   30mg   40mg
$3.00 per pille
$0.60 per pille
Discount
5mg   10mg   20mg
$2.00 per pille
$0.54 per pille
Discount
25mg   50mg   100mg   200mg   300mg
$7.00 per pille
$0.66 per pille
Discount
10mg   15mg   20mg
$3.00 per pille
$0.97 per pille
Discount
75mg   150mg
$2.00 per pille
$0.87 per pille
Discount
2,5mg   5mg   7,5mg   10mg   15mg   20mg
$5.00 per pille
$0.40 per pille
Discount
25mg   50mg   100mg
$2.00 per pille
$0.48 per pille
Discount
$4.14 per pille
$1.19 per pille
Discount
10mg   25mg   50mg   75mg
$4.00 per pille
$0.39 per pille
Discount
10mg   25mg   75mg
$2.00 per pille
$0.50 per pille
Discount
20mg   30mg   40mg   60mg
$4.80 per pille
$0.90 per pille
Discount
10mg   25mg   50mg
$2.00 per pille
$0.41 per pille
Discount
25mg   50mg   75mg
$2.00 per pille
$0.44 per pille
Discount
$1.00 per pille
$0.62 per pille
Discount
15mg   30mg
$4.00 per pille
$0.85 per pille
Discount
20mg   40mg   80mg
$4.00 per pille
$0.76 per pille
Discount
$2.00 per pille
$1.11 per pille
Discount
$2.00 per pille
$0.70 per pille
Discount
50mg   100mg
$4.00 per pille
$0.93 per pille
Discount
$1.00 per pille
$0.51 per pille
Discount
$5.00 per pille
$1.64 per pille
Discount
2mg
$2.00 per pille
$0.69 per pille
Discount
1mg   2mg   3mg   4mg
$2.00 per pille
$0.27 per pille
Discount
$2.00 per pille
$0.85 per pille
Discount

Antidepressiva


Kjøp antidepressiva på nett for behandling av depresjon uten resept. Bestill populære depresjonsmedisiner som Prozac, Venlor, Risperdal, Risnia, Paxil CR, Pamelor, Nortriptyline, Bupron SR, Luvox, Effexor, Geodon, Eskalith, Cymbalta, Tofranil, Remeron, Elavil, Effexor XR, Desyrel, Endep, Zreyquan, Wellbutrin, Paxil, Lexapro, Wellbutrin SR, Abilify, Celexa, Seroquel med store rabatter og bli kvitt depresjonen eller bipolar lidelse. Kan du ikke forestille deg et liv uten depresjon? Sannsynligvis fordi medisinene er dyre og fordi legen din ikke vil skrive ut medisinene du trenger. I vår nettbutikk finner du priser som er 70 % lavere enn ditt lokale apotek, og dette gjelder også for vårt brede utvalg av antidepressiva. Totalt har vi 20+ forskjellige antidepressiva på tilbud, og våre lisensierte farmasøyter hjelper deg gjerne hvis du måtte ha spørsmål. I mellomtiden kan du handle i ro og mak i ditt eget hjem, og du trenger ikke resept fra lege.

Depresjon, angst og bipolar lidelse


Depresjon, angst og bipolar lidelse er tre av de vanligste psykiske lidelsene, som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Hver av disse lidelsene har unike symptomer og behandlinger, men alle kan ha en betydelig innvirkning på en persons liv.

Depresjon er en stemningslidelse som er preget av følelser av tristhet, håpløshet og tap av interesse for aktiviteter. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert genetikk, livshendelser og kjemiske ubalanser i hjernen. Noen vanlige symptomer på depresjon inkluderer tretthet, endringer i appetitt, konsentrasjonsvansker og selvmordstanker.

Angst er en tilstand som er preget av overdreven bekymring og frykt. Det kan utløses av en spesifikk hendelse eller kan være mer generalisert. Noen vanlige symptomer på angst inkluderer rastløshet, irritabilitet, muskelspenninger og søvnvansker.

Bipolar lidelse, også kjent som manisk-depressiv sykdom, er en tilstand som forårsaker ekstreme endringer i humør, energi og aktivitetsnivå. En person med bipolar lidelse kan oppleve perioder med forhøyet humør og energi, kjent som mani, samt perioder med depresjon. Noen vanlige symptomer på mani inkluderer racing tanker, grandiositet og hensynsløs oppførsel.

Mens hver av disse lidelsene har unike symptomer og behandlinger, kan de ofte oppstå samtidig, og det er ikke uvanlig at en person har mer enn én diagnose. Imidlertid er det velkjent at antidperessanter er den beste og mest effektive behandlingen for over 3 psykiske helsetilstander. La oss fortsette!

Kjøp antidepressiva på nett


Antidepressiva er en klasse legemidler som brukes til å behandle depresjon, angstlidelser og andre psykiske helsetilstander. De virker ved å endre nivåene av visse kjemikalier, som serotonin og noradrenalin, i hjernen. Det finnes flere typer antidepressiva, inkludert selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI), serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), trisykliske antidepressiva (TCA) og monoaminoksidasehemmere (MAOI). Hver type antidepressiva virker forskjellig og kan ha forskjellige bivirkninger.

SSRI er den mest foreskrevne typen antidepressiva. De virker ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, noe som kan bidra til å regulere humøret. Noen vanlige SSRI-er inkluderer duloksetin (Cymbalta), bupropion (Wellbutrin) og escitalopram (Lexapro).

SNRI-er virker ved å øke nivåene av både serotonin og noradrenalin i hjernen. De brukes ofte til å behandle depresjon og angstlidelser. Noen vanlige SNRI-er inkluderer duloksetin (Cymbalta) og venlafaksin (Effexor).

TCA var noen av de første antidepressiva som ble utviklet og virker ved å øke nivåene av både serotonin og noradrenalin i hjernen. De brukes ikke ofte som en førstelinjebehandling på grunn av bivirkningene, men kan være effektive for noen mennesker. Noen vanlige TCA inkluderer amitriptylin (Elavil) og nortriptylin (Pamelor).

MAO-hemmere virker ved å blokkere aktiviteten til et enzym kalt monoaminoksidase, som bryter ned serotonin og noradrenalin i hjernen. De brukes ikke ofte som en førstelinjebehandling på grunn av deres potensial for alvorlige bivirkninger og interaksjoner med visse matvarer og medisiner. Noen vanlige MAO-hemmere inkluderer fenelzin (Nardil) og tranylcypromin (Parnate).

Mens antidepressiva kan være svært effektive i behandling av depresjon og andre psykiske helsetilstander, kan de også ha bivirkninger. Noen vanlige bivirkninger av antidepressiva inkluderer kvalme, svimmelhet, søvnløshet og seksuell dysfunksjon. I noen tilfeller kan antidepressiva også øke risikoen for selvmordstanker og selvmordsatferd, spesielt hos barn og unge voksne. Det er viktig for alle som vurderer å ta et antidepressivum å diskutere potensielle fordeler og risikoer med helsepersonell. De må kanskje prøve forskjellige typer antidepressiva eller kombinasjoner av medisiner før de finner dette den rette for deres spesifikke behov.

Avslutningsvis er antidepressiva et viktig verktøy i behandlingen av depresjon og andre psykiske lidelser. Selv om de kan være svært effektive, kan de også ha bivirkninger og bør brukes forsiktig og under veiledning av en helsepersonell. Med riktig behandling og støtte kan mennesker som lever med depresjon og andre psykiske lidelser finne lindring og leve tilfredsstillende liv. Vi er sikre på at du vil finne ditt spesifikke antidepressivum på nettapoteket vårt til lave priser, slik at du snart kan bli kvitt dine psykiske helseproblemer! Ta også en titt på medisinene våre for psykiske lidelser hvis du ikke umiddelbart finner det du leter etter eller ta gjerne kontakt med vår helpdesk og en autorisert apotek vil hjelpe deg hele veien.