Back
KATEGORIER
Proair Inhaler
Generic Proair Inhaler (Salbutamol)

Proair Inhalator (Salbutamol) bruges til at lindre symptomer på astma, til at behandle patienter med kronisk obstruktiv bronkitis. Det virker afslappende muskler i bronkierne og udvider luftvejene. ProAir er et varemærke for den receptpligtige medicin Salbutamol/albuterolsulfat, som er en type korttidsvirkende beta-agonist bronkodilatator. Det bruges til at behandle og forebygge bronkospasmer hos personer med reversibel obstruktiv luftvejssygdom, herunder astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Bestil Proair Inhaler (Salmeterol) som astmabehandling på vores online apotek - Pharmacy XL. Køb Seroflo Inhalator 100 mcg med gratis forsendelse her på vores postordreapotek, der er specialiseret i overkommelige lægemidler, herunder anti-astmamedicin og astmainhalatorer til dit helbred til en garanteret lav pris sammenlignet med dit traditionelle apotek.

En interessant kendsgerning om ProAir er, at den er designet til at være en hurtiglindrende inhalator, der giver hurtig lindring af symptomer under et astma- eller KOL-anfald. Medicinen virker ved at afspænde musklerne i luftvejene og øge luftstrømmen til lungerne, hvilket gør det lettere at trække vejret. Et andet interessant aspekt ved ProAir er, at det er tilgængeligt i både en traditionel inhalator med afmålt dosis og en ProAir RespiClick-inhalator. ProAir RespiClick er en åndedrætsaktiveret inhalator, der afgiver medicinen i tør pulverform. Dette kan være en mere bekvem og effektiv mulighed for nogle personer, der har svært ved at bruge traditionelle inhalatorer med afmålt dosis.

Proair (Salbutamol/Salmeterol) gives til patienter, der lider af astma for at hjælpe med at forhindre astmaanfald. Denne medicin bruges også til at forhindre åndenød og hvæsende vejrtrækning, der opstår som følge af kronisk obstruktiv lungesygdom. Det virker ved at hjælpe musklerne i luftvejene til at slappe af, hvilket er med til at gøre vejrtrækningen lettere. Samlet set er ProAir en vigtig medicin til behandling af astma og KOL, der giver hurtig og effektiv lindring af symptomer under et anfald. Dens tilgængelighed i flere former, inklusive en generisk version, gør den til en tilgængelig og overkommelig mulighed for mange enkeltpersoner.

ProAir sælges og markedsføres under følgende forskellige navne: Ventolin, Proventil, Salbutamol, generiske ProAir, Ventolin Pills og andre.

*Proair Inhaler® er et registreret varemærke tilhørende og fremstillet af Cipla Ltd fra Indien.

Vælg Doser:
Vælg Pakke
100 mcg
1 inhaler
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Proair Inhaler
$23.99 $18.99 $18.99 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $0.00
100 mcg
3 inhalers
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Proair Inhaler
$62.39 $49.39 $16.46 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $7.59
100 mcg
6 inhalers
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Proair Inhaler
$107.99 $85.49 $14.25 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $28.44

Almindelig brug

Proair Inhaler er en selektiv β2-adrenerg receptoragonist. Dens terapeutiske doser interagerer med β2-adrenerge receptorer i musklerne i bronkierne. Efter inhalering af 10-20% af den indgivne dosis når den de nedre luftveje. Medicinen begynder at virke 4-5 minutter efter inhalering og virker i 4-6 timer. Proair Inhaler anvendes til linding af astmasymptomer, og til behandling af patienter med kronisk obstruktiv bronkitis.

Dosering og instruktion

Brug ikke medicinen oftere end anbefalet. Almindelig initialdosis til inhalaering er 2,5mg. som senere kan forhøjes til op til 5 mg. Opløsningen til inhalering skal beskyttes mod mikrobiel kontaminering, der kan sprede sig til patientens slim. Brug korrekt aseptisk teknik hver gang du åbner flasken. Undgå enhver kontakt mellem dråbespidsen af flasken og overflader. Brug ikke opløsningen, hvis den skifter farve eller bliver uklar.

Forholdsregler

Hvis du opdager, at medicinen ikke hjælper eller dine symptomer forværres, bør du rådføre dig med din læge. Indtagelse af andre inhalerede lægemidler og astmamedicin bør kun ske ved henvisning af din læge. Fortæl din læge om alle allergiske reaktioner, du har haft i i din lægehistorie, og også omkring diabetes, hjerte-karsygdomme, problemer med hjerterytmen, forhøjet blodtryk, hyperthyroidisme, hypokaliæmi, anfaldslidelser.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for medicinen eller historiske overfølsomheder over for delkomponenterne af medicinen.

Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er: Rysten i ben, arme, hænder eller fødder, rysten på hænder eller fødder. Mere sjældne bivirkninger omfatter hurtig, uregelmæssig, dunkende eller hurtige hjerteslag eller hjertebanken, brystsmerter, hurtig puls og rysten eller nervøsitet.

Medicinkombination

Proair Inhaler kan ikke administreres samtidig med andre korttidsvirkende sympatomimetiske aerosol bronkodilatatorer, eller skal bruges med forsigtighed for at undgå skadelige kardiovaskulære virkninger. Samtidig anvendelse med monoaminooxidasehæmmere eller tricykliske antidepressiva er kontraindiceret. Deres indtag bør administreres i 2 uger efter behandling med Proair Inhaler er færdig. Beta-adrenerge receptorblokkere kan producere alvorlige bronkospasmer hos patienter med astma og blokere den pulmonale effekt af beta-agonister (Proair Inhaler). Beta-agonister forværrer hypokaliæmi forårsaget af nonpotassium diuretika (såsom loop eller thiaziddiuretika). Proair Inhaler nedsætter serumniveauer af digoxin.

Glemt dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis, skal du gøre det så snart du husker det. Men dosis skal ikke tages, hvis det er for sent eller næsten tid til næste dosis. Du må ikke øge din anbefalede dosis. Tag dine doser på omtrent samme tidspunkt hver dag for at undgå at glemme en dosis.

Overdosis

Forbigående forandringer som følge af β2-adrenerge receptoragonister såsom tachicardia, skælven og hovedpine er symptomer på overdosering. Alvorlig hypopotassemia er set som følge af Proair Inhaler overdosis.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt, sollys, børn og kæledyr i en stram beholder.

Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler. Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen. Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Package Example
Front View
Side View
Back View
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Land Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Levering 9-14 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
  • Forsendelse til hele verden
  • Fortrolighed og anonymitet er garanteret
  • Trygt og sikkert
  • Diskret indpakning
  • Forsendelse af ordrer inden for 24 timer
  • 100% levering success