Back
KATEGORIER
Ventolin Inhaler
Generic Ventolin Inhaler (Salbutamol)

Ventolin (Salbutamol / Albuterol) anvendes til lindring af astmasymptomer, og til behandling af patienter med kronisk obstruktiv bronkitis. Det fungerer ved at afslappe musklerne i bronkierne og udvide luftvejene. Ventolin Inhalator (Salbutamol) bruges til at lindre symptomer på astma, til at behandle patienter med kronisk obstruktiv bronkitis. Det virker afslappende muskler i bronkierne og udvider luftvejene. Ventolin inhalator er en medicin, der bruges til at behandle bronkospasme hos mennesker med astma, kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og andre luftvejslidelser. Den aktive ingrediens i Ventolin er salbutamol (alias albuterolsulfat), som tilhører en klasse af lægemidler kaldet bronkodilatatorer. Salbutamol virker ved at slappe af musklerne i luftvejene, hvilket gør det lettere at trække vejret. Bestil Ventolin inhalator for at forhindre hvæsende vejrtrækning, trykken for brystet ved astma fra GSK på vores apotek XL. Køb Ventolin 100mcg-beholdere med gratis forsendelse her på vores onlineapotek, der er specialiseret i medicin til overkommelige priser, herunder astmamedicin og astmainhalatorer til dit helbred med meget billigere priser end dit lokale apotek nær dig...

En interessant kendsgerning om Ventolin-inhalatoren er, at den først blev udviklet i 1960'erne af et britisk medicinalfirma kaldet Allen & Hanburys, som nu er et datterselskab af GlaxoSmithKline. Den aktive ingrediens, Salbutamol, blev opdaget af et team af forskere ledet af Sir James Black, som senere vandt en Nobelpris for sine bidrag til udviklingen af betablokkere og andre hjerte-kar-medicin. Siden introduktionen er Ventolin-inhalatoren blevet en af de mest udbredte medicin mod astma, KOL og andre luftvejslidelser. Det bruges også af atleter og bodybuildere som et præstationsfremmende lægemiddel, da det kan øge mængden af ilt, der når musklerne, hvilket giver mulighed for bedre udholdenhed og ydeevne.

Ventolin (albuterolsulfat / Salbutamol) er en globalt anerkendt medicin, der bruges til at forebygge og behandle hvæsende vejrtrækning, åndedrætsbesvær og trykken for brystet forårsaget af lungesygdomme såsom astma og kronisk obstruktiv lungesygdom. Generisk Ventolin er i en klasse af medicin kaldet bronkodilatatorer. Ventolin-inhalatoren bruges typisk som en "rednings"-medicin, hvilket betyder, at den bruges til at lindre symptomer som hvæsende vejrtrækning, hoste og åndenød under et astmaanfald eller KOL-eksacerbation. Det kan også bruges før fysisk aktivitet for at forhindre anstrengelsesudløst bronkospasme. Inhalatoren er et apparat, der leverer medicinen direkte til lungerne, hvor den kan have størst effekt. Ventolin inhalator bruges typisk efter behov, men det er vigtigt at følge doseringsinstruktionerne fra din læge.

Generisk Ventolin kan også markedsføres som: Albuterol, Salbutamol, Generisk Ventolin, Albuterolsulfat, Ventolin-tabletter, Ventolin-inhalator og/eller Albuterol-inhalation.

*Ventolin® er fremstillet af og et registreret varemærke tilhørende GlaxoSmithKline.

Vælg Doser:
Vælg Pakke
100 mcg
1 inhaler
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Ventolin Inhaler
$35.14 $35.14 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $0.00
100 mcg
3 inhalers
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Ventolin Inhaler
$86.39 $71.24 $23.75 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $34.17
100 mcg
6 inhalers
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Ventolin Inhaler
$155.79 $25.96 pr inhaler
Tilføj til kurv
spar: $55.08

Almindelig brug

Ventolin er en selektiv β2-adrenerg receptoragonist. Dens terapeutiske doser interagerer med β2-adrenerge receptorer i musklerne i bronkierne. Efter inhalering af 10-20% af den indgivne dosis når den de nedre luftveje. Medicinen begynder at virke 4-5 minutter efter inhalering og virker i 4-6 timer. Ventolin anvendes til linding af astmasymptomer, og til behandling af patienter med kronisk obstruktiv bronkitis.

Dosering og instruktion

Brug ikke medicinen oftere end anbefalet. Almindelig initialdosis til inhalaering er 2,5mg. som senere kan forhøjes til op til 5 mg. Opløsningen til inhalering skal beskyttes mod mikrobiel kontaminering, der kan sprede sig til patientens slim. Brug korrekt aseptisk teknik hver gang du åbner flasken. Undgå enhver kontakt mellem dråbespidsen af flasken og overflader. Brug ikke opløsningen, hvis den skifter farve eller bliver uklar.

Forholdsregler

Hvis du opdager, at medicinen ikke hjælper eller dine symptomer forværres, bør du rådføre dig med din læge. Indtagelse af andre inhalerede lægemidler og astmamedicin bør kun ske ved henvisning af din læge. Fortæl din læge om alle allergiske reaktioner, du har haft i i din lægehistorie, og også omkring diabetes, hjerte-karsygdomme, problemer med hjerterytmen, forhøjet blodtryk, hyperthyroidisme, hypokaliæmi, anfaldslidelser.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for medicinen eller historiske overfølsomheder over for delkomponenterne af medicinen.

Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er: Rysten i ben, arme, hænder eller fødder, rysten på hænder eller fødder. Mere sjældne bivirkninger omfatter hurtig, uregelmæssig, dunkende eller hurtige hjerteslag eller hjertebanken, brystsmerter, hurtig puls og rysten eller nervøsitet.

Medicinkombination

Ventolin kan ikke administreres samtidig med andre korttidsvirkende sympatomimetiske aerosol bronkodilatatorer, eller skal bruges med forsigtighed for at undgå skadelige kardiovaskulære virkninger. Samtidig anvendelse med monoaminooxidasehæmmere eller tricykliske antidepressiva er kontraindiceret. Deres indtag bør administreres i 2 uger efter behandling med Ventolin er færdig. Beta-adrenerge receptorblokkere kan producere alvorlige bronkospasmer hos patienter med astma og blokere den pulmonale effekt af beta-agonister (Ventolin). Beta-agonister forværrer hypokaliæmi forårsaget af nonpotassium diuretika (såsom loop eller thiaziddiuretika). Ventolin nedsætter serumniveauer af digoxin.

Glemt dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis, skal du gøre det så snart du husker det. Men dosis skal ikke tages, hvis det er for sent eller næsten tid til næste dosis. Du må ikke øge din anbefalede dosis. Tag dine doser på omtrent samme tidspunkt hver dag for at undgå at glemme en dosis.

Overdosis

Forbigående forandringer som følge af β2-adrenerge receptoragonister såsom tachicardia, skælven og hovedpine er symptomer på overdosering. Alvorlig hypopotassemia er set som følge af Ventolin overdosis.

Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt, sollys, børn og kæledyr i en stram beholder.

Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler. Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen. Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Package Example
Front View
Side View
Back View
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Land Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Levering 9-14 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
  • Forsendelse til hele verden
  • Fortrolighed og anonymitet er garanteret
  • Trygt og sikkert
  • Diskret indpakning
  • Forsendelse af ordrer inden for 24 timer
  • 100% levering success