Back
KATEGORIER
Vitamin C
Generic Vitamin C (Ascorbic Acid)

Askorbinsyra är C-vitamin, det har antioxidantegenskaper och används som nödvändigt för att upprätthålla hudens elasticitet, bildning av kollagen, ben och tänder. Vitamin C, även känd som askorbinsyra, är ett vattenlösligt vitamin som är viktigt för människors hälsa. Det har flera intressanta aspekter, inklusive dess roll som en antioxidant, dess inblandning i kollagensyntesen och dess potentiella fördelar för immunhälsa. Det hjälper till att läka sår, förbättrar motståndskraften mot infektion. Beställ C-vitaminpiller för att få en frisk hud och stödja ditt immunförsvar mot influensa som COVID-19 på vår onlineapotek - Pharmacy XL. Köp vitamin C 500mg tabletter online med gratis frakt på vårt onlineapotek där vi fokuserar på att tillhandahålla överkomliga mediciner till låga priser till människor över hela världen för att förbättra deras hälsa och välbefinnande inklusive C-VITAMIN.

En av de mest välkända och intressanta aspekterna av C-vitamin är dess roll som antioxidant. Vitamin C fungerar som en kraftfull antioxidant i kroppen, vilket betyder att det hjälper till att skydda cellerna från skador orsakade av fria radikaler. Fria radikaler är instabila molekyler som kan skada celler och bidra till åldrande, inflammation och kroniska sjukdomar som cancer och hjärtsjukdomar. Vitamin C hjälper till att neutralisera fria radikaler, hjälper till att minska deras skadliga effekter och främjar allmän hälsa och välbefinnande.

Vitamin C är också känt för sitt engagemang i kollagensyntesen, vilket är en viktig process för att upprätthålla frisk hud, blodkärl, ben och bindväv. Kollagen är ett protein som ger struktur och stöd till olika vävnader i kroppen, och C-vitamin spelar en avgörande roll i syntesen av kollagen. Detta gör C-vitamin viktigt för att bibehålla frisk hud, sårläkning och stödja den övergripande strukturella integriteten i kroppen.

En annan intressant aspekt av C-vitamin är dess potentiella fördelar för immunhälsan. Vitamin C har visat sig ha immunförstärkande egenskaper, vilket stöder kroppens immunförsvar i dess kamp mot infektioner och sjukdomar. Vitamin C kan bidra till att öka produktionen av vita blodkroppar, som är avgörande för immunförsvaret, och fungerar också som en antioxidant, och hjälper till att skydda immunceller från oxidativ stress. Tillräckligt C-vitaminintag kan också bidra till att minska varaktigheten och svårighetsgraden av förkylningar och luftvägsinfektioner, även om ytterligare forskning behövs på detta område.

Vitamin C finns i olika frukter och grönsaker, inklusive citrusfrukter, jordgubbar, kiwi, broccoli, paprika och bladgrönsaker. Det finns också som kosttillskott i olika former, såsom tabletter, kapslar och pulver. Det är viktigt att få i sig C-vitamin från en balanserad kost eller kosttillskott, eftersom kroppen inte producerar det på egen hand och kräver regelbundet intag för att bibehålla optimal hälsa.

Vitamin C är ett vitamin som finns i olika livsmedel och ännu viktigare som ett kosttillskott. Det används för att förebygga och behandla olika sjukdomar. Vitamin C är ett viktigt näringsämne som är involverat i reparationen av vävnad och den enzymatiska produktionen av vissa neurotransmittorer.

Sammanfattningsvis är C-vitamin ett fascinerande näringsämne med många hälsofördelar. Dess roll som antioxidant, involvering i kollagensyntes och potentiella fördelar för immunhälsa gör det till ett intressant och viktigt vitamin för det allmänna välbefinnandet. Det rekommenderas att införliva C-vitaminrika livsmedel i kosten eller överväga tillskott under ledning av en sjukvårdspersonal för att säkerställa adekvat intag och skörda de potentiella fördelarna med detta viktiga näringsämne.

Välj Doser:
Välj paket
500 mg
120 tabletter
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
Vitamin C
$65.00 $51.29 $0.43 per piller
Lägg till i kundvagn
spara: $0.00
500 mg
180 tabletter
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
Vitamin C
$82.00 $64.59 $0.36 per piller
Lägg till i kundvagn
spara: $12.60
500 mg
270 tabletter
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt
Vitamin C
$110.00 $87.39 $0.32 per piller
Lägg till i kundvagn
spara: $29.70

Vitamin C (askorbinsyra)

Vanlig användning av vitamin C (askorbinsyra)
Askorbinsyra är vitamin C och en organisk förening. Det finns i många frukter och grönsaker. C-vitamin är vattenlösligt och kan inte lagras i kroppen, så dess brist bör fyllas på dagligen. C-vitamin är en kraftfull antioxidant. Det spelar en viktig roll i regleringen av oxidationsreduktionsprocesser, det är involverat i syntesen av kollagen och prokollagen, metabolismen av folsyra och järn, såväl som i syntesen av steroidhormoner och katekolaminer. Askorbinsyra reglerar också blodkoagulationen och normaliserar kapillärernas permeabilitet, är viktig för hemopoes, har antiinflammatorisk och antiallergisk effekt. C-vitamin skyddar organismen från konsekvenserna av stress. Det förbättrar reparationsprocesserna, ökar motståndskraften mot infektioner, minskar effekterna av olika allergener. Vitamin C är en faktor för att skydda organismen mot effekterna av stress. Förbättrar reparationsprocesserna, ökar motståndskraften mot infektion. Minskar effekterna av olika allergener. Det finns många teoretiska och experimentella förutsättningar för att använda C-vitamin för att förebygga cancer. Det är känt att patienter med cancer ofta utvecklar symptom på vitaminbrist.

Vitamin C Dosering och riktning
Ta vitamin C precis som föreskrivet. Spädbarn under 1 år behöver 30-35 mg dagligen. Bebisar mellan 1-3 år behöver 40 mg, barn mellan 4-10 år behöver 45 mg dagligen, gravida och ammande kvinnor behöver 75-90 mg dagligen och rökare gör 100 mg dagligen.

Försiktighetsåtgärder vid användning av vitamin C (askorbinsyra)
Diskutera med din läkare om tillstånd du har haft såsom: njursjukdom, njursten i historien, leversjukdom (särskilt cirros), glukos-6-fosfatdehydrogenasbrist (G6PD) (askorbinsyra kan orsaka nedbrytning av erytrocyter hos sådana patienter) , om du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar (askorbinsyra kan orsaka fosterberoende). Risken för njurskador ökar när askorbinsyra används tillsammans med andra läkemedel som är skadliga för njurarna. Informera din läkare om du för närvarande får kemoterapi, får läkemedelsbehandling för en tarmsjukdom, för att förhindra avstötning av organtransplantationer, ta antivirala läkemedel, smärtstillande läkemedel, anti-artritläkemedel eller andra injicerade antibiotika, eftersom du kan behöva dosjusteringar. Avbryt intag av askorbinsyra och meddela din läkare om du har svår smärta i nedre delen av ryggen eller sidan, blodig urin, smärtsam urinering, svår diarré eller känner att du kan svimma.

Kontraindikationer för vitamin C (askorbinsyra)
Överkänslighet mot komponenterna i läkemedlet.

Möjliga biverkningar av vitamin C (askorbinsyra)
Om dessa biverkningar blir allvarliga eller besvärande kontakta din läkare: svår smärta i nedre delen av ryggen eller sidan, blodig urinering, smärtsam urinering, svår eller pågående diarré eller känsla av att du kan svimma.

Läkemedelsinteraktion av vitamin C
Samtidig användning av askorbinsyra och acetylsalicylsyra kan irritera magen och leda till sårbildning. Aspirin ökar också utsöndringen av askorbinsyra i njurarna, vilket kan leda till minskad blodkoncentration av askorbinsyra. Blodnivåer av aluminium och dess toxicitet kan öka på grund av askorbinsyra. Undvik att ta mediciner som innehåller aluminium. Stora doser av askorbinsyra kan minska organismens förmåga att tillgodogöra sig vitamin ÷12 från mat och kosttillskott.

Missad dos av vitamin C
Ta aldrig en dubbel dos vitamin C. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade delen och fortsätt att ta medicinen enligt schemat.

Överdosering av C-vitamin
Livshotande symtom förväntas inte på grund av överdosering av askorbinsyra (överdos av vitamin C). Den vanligaste biverkningen är diarré. Ring din läkare om du tagit för mycket av läkemedlet.

Förvaring av vitamin C-piller
Vitamin C/askorbinsyratabletter bör förvaras i rumstemperatur mellan 15-30 C (59-86 F).

varning
Vi tillhandahåller endast allmän information om mediciner som inte täcker alla riktningar, möjliga läkemedelsintegrationer eller försiktighetsåtgärder. Information på webbplatsen kan inte användas för självbehandling och självdiagnos. Eventuella specifika instruktioner för en viss patient bör överenskommas med din hälsorådgivare eller läkare som är ansvarig för ärendet. Vi frånsäger oss tillförlitligheten av denna information och misstag den kan innehålla. Vi ansvarar inte för några direkta, indirekta, speciella eller andra indirekta skador till följd av någon användning av informationen på denna webbplats och även för konsekvenser av egenbehandling.

Köp C-vitamin online


Om du inte vill ha C-VITAMIN eller generiskt C-vitamin ta en titt på vår lista över allmänna hälsomediciner för effektiv behandling: Strattera, Loxitane, Thorazine, Anafranil, Buspar, Clozaril, Compazine, Lithobid, Mellaril och Skelaxin som också finns på vår internetapotek för garanterat låga priser så bästa sättet att spara på hudvårdsläkemedel och allmänna hälsomediciner.

Det inte finns någon omdömet för denna produkt för närvarande men du vara först att skriva lägger till ellerman kan läsa mer i Kundreferenser sida om relaterade produkter.
Package Example
Front View
Side View
Back View
Ditt beställning kommer att förpackas trygg och säker och skickas inom 24 timmar. Det är precis hur ditt paket kommer att se ut (bilder av en verklig fraktpost). Den har en storlek och en titt på en vanlig privat brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm) och det avslöjar inte dess innehåll
Land Fraktsätt Leveranstider Pris  
Leverans 14-21 dagar 10$ Spårning # tillgängligt i 4 dagar
Leverans 9-14 dagar 30$ Spårning # tillgängligt i 2 dagar
  • Sändning över hela världen
  • Sekretess och anonymitet garanti
  • Trygg och säker
  • Diskreta söker paket
  • Avsändandet beställningar inom 24 timmar
  • 100% framgång leverans