Back
LUOKAT
$2.00 per pilleri
$0.94 per pilleri
Discount
10mg   20mg
$2.00 per pilleri
$0.59 per pilleri
Discount
10mg   20mg   30mg   40mg
$3.00 per pilleri
$0.60 per pilleri
Discount
5mg   10mg   20mg
$2.00 per pilleri
$0.54 per pilleri
Discount
25mg   50mg   100mg   200mg   300mg
$7.00 per pilleri
$0.66 per pilleri
Discount
10mg   15mg   20mg
$3.00 per pilleri
$0.97 per pilleri
Discount
75mg   150mg
$2.00 per pilleri
$0.87 per pilleri
Discount
2,5mg   5mg   7,5mg   10mg   15mg   20mg
$5.00 per pilleri
$0.40 per pilleri
Discount
25mg   50mg   100mg
$2.00 per pilleri
$0.48 per pilleri
Discount
$4.14 per pilleri
$1.19 per pilleri
Discount
10mg   25mg   50mg   75mg
$4.00 per pilleri
$0.39 per pilleri
Discount
10mg   25mg   75mg
$2.00 per pilleri
$0.50 per pilleri
Discount
20mg   30mg   40mg   60mg
$4.80 per pilleri
$0.90 per pilleri
Discount
10mg   25mg   50mg
$2.00 per pilleri
$0.41 per pilleri
Discount
25mg   50mg   75mg
$2.00 per pilleri
$0.44 per pilleri
Discount
$1.00 per pilleri
$0.62 per pilleri
Discount
15mg   30mg
$4.00 per pilleri
$0.85 per pilleri
Discount
20mg   40mg   80mg
$4.00 per pilleri
$0.76 per pilleri
Discount
$2.00 per pilleri
$1.11 per pilleri
Discount
$2.00 per pilleri
$0.70 per pilleri
Discount
50mg   100mg
$4.00 per pilleri
$0.93 per pilleri
Discount
$1.00 per pilleri
$0.48 per pilleri
Discount
$1.00 per pilleri
$0.51 per pilleri
Discount
$5.00 per pilleri
$1.64 per pilleri
Discount
2mg
$2.00 per pilleri
$0.69 per pilleri
Discount
1mg   2mg   3mg   4mg
$2.00 per pilleri
$0.27 per pilleri
Discount
$2.00 per pilleri
$0.85 per pilleri
Discount

Masennuslääkkeet


Osta masennuslääkkeitä verkosta masennuksen hoitoon ilman reseptiä. Tilaa suosittuja masennuslääkkeitä, kuten Prozac, Venlor, Risperdal, Risnia, Paxil CR, Pamelor, Nortriptyline, Bupron SR, Luvox, Effexor, Geodon, Eskalith, Cymbalta, Tofranil, Remeron, Elavil, Effexor XR, Desyrel, Endep, Zyprex, Wellbutrin, Paxil, Lexapro, Wellbutrin SR, Abilify, Celexa, Seroquel suurilla alennuksilla ja pääse eroon masennuksestasi tai kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstäsi. Etkö voi kuvitella elämää ilman masennusta? Luultavasti siksi, että lääkkeet ovat kalliita ja koska lääkärisi ei halua määrätä tarvitsemiasi lääkkeitä. Verkkokaupastamme löydät hinnat 70 % halvemmat kuin paikallisessa apteekissasi ja tämä koskee myös laajaa masennuslääkevalikoimaamme. Yhteensä meillä on tarjolla yli 20 erilaista masennuslääkettä, ja laillistetut apteekkimme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää. Sillä välin voit tehdä ostoksia mukavasti omassa kodissasi, etkä tarvitse lääkärin reseptiä.

Masennus, ahdistuneisuus ja kaksisuuntainen mielialahäiriö


Masennus, ahdistuneisuus ja kaksisuuntainen mielialahäiriö ovat kolme yleisintä mielenterveyshäiriötä, jotka vaikuttavat miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Jokaisella näistä häiriöistä on ainutlaatuiset oireet ja hoidot, mutta kaikilla voi olla merkittävä vaikutus ihmisen elämään.

Masennus on mielialahäiriö, jolle on ominaista surun, toivottomuuden ja kiinnostuksen menetys toimintaan. Se voi johtua useista tekijöistä, mukaan lukien genetiikka, elämäntapahtumat ja aivojen kemiallinen epätasapaino. Joitakin yleisiä masennuksen oireita ovat väsymys, ruokahalun muutokset, keskittymisvaikeudet ja itsemurha-ajatukset.

Ahdistuneisuus on tila, jolle on ominaista liiallinen huoli ja pelko. Sen voi laukaista tietty tapahtuma tai se voi olla yleisempi. Joitakin yleisiä ahdistuksen oireita ovat levottomuus, ärtyneisyys, lihasjännitys ja univaikeudet.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö, joka tunnetaan myös nimellä maanis-depressiivinen sairaus, on tila, joka aiheuttaa äärimmäisiä mielialan, energian ja aktiivisuuden muutoksia. Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavalla henkilöllä voi esiintyä kohonneen mielialan ja energian jaksoja, jotka tunnetaan nimellä mania, sekä masennusjaksoja. Joitakin yleisiä manian oireita ovat ajatukset, mahtipontisuus ja holtiton käytös.

Vaikka jokaisella näistä häiriöistä on ainutlaatuiset oireet ja hoidot, ne voivat usein esiintyä samanaikaisesti, eikä ole harvinaista, että henkilöllä on useampi kuin yksi diagnoosi. On kuitenkin hyvin tunnettua, että antidperessantit ovat paras ja tehokkain hoito yli kolmeen mielenterveysongelmiin. Jatketaan!

Osta masennuslääkkeitä verkosta


Masennuslääkkeet ovat luokka lääkkeitä, joita käytetään masennuksen, ahdistuneisuushäiriöiden ja muiden mielenterveyssairauksien hoitoon. Ne toimivat muuttamalla tiettyjen kemikaalien, kuten serotoniinin ja norepinefriinin, tasoja aivoissa. Masennuslääkkeitä on useita tyyppejä, mukaan lukien selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI), serotoniini-norepinefriinin takaisinoton estäjät (SNRI), trisykliset masennuslääkkeet (TCA) ja monoamiinioksidaasin estäjät (MAOI). Jokainen masennuslääketyyppi toimii eri tavalla ja niillä voi olla erilaisia sivuvaikutuksia.

SSRI:t ovat yleisimmin määrätty masennuslääkkeiden tyyppi. Ne toimivat lisäämällä serotoniinin tasoa aivoissa, mikä voi auttaa säätelemään mielialaa. Joitakin yleisiä SSRI-lääkkeitä ovat duloksetiini (Cymbalta), bupropioni (Wellbutrin) ja escitalopraami (Lexapro).

SNRI:t toimivat lisäämällä sekä serotoniinin että norepinefriinin tasoja aivoissa. Niitä käytetään usein masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden hoitoon. Joitakin yleisiä SNRI-lääkkeitä ovat duloksetiini (Cymbalta) ja venlafaksiini (Effexor).

TCA:t olivat ensimmäisiä masennuslääkkeitä, jotka kehitettiin ja ne toimivat lisäämällä sekä serotoniinin että norepinefriinin tasoja aivoissa. Niitä ei usein käytetä ensilinjan hoitona niiden sivuvaikutusten vuoksi, mutta ne voivat olla tehokkaita joillekin ihmisille. Joitakin yleisiä TCA:ita ovat amitriptyliini (Elavil) ja nortriptyliini (Pamelor).

MAOI:t toimivat estämällä monoamiinioksidaasiksi kutsuttua entsyymiä, joka hajottaa serotoniinia ja norepinefriiniä aivoissa. Niitä ei usein käytetä ensilinjan hoitona, koska ne voivat aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia ja yhteisvaikutuksia tiettyjen elintarvikkeiden ja lääkkeiden kanssa. Joitakin yleisiä MAO-estäjiä ovat feneltsiini (Nardil) ja tranyylisypromiini (Parnate).

Vaikka masennuslääkkeet voivat olla erittäin tehokkaita masennuksen ja muiden mielenterveyssairauksien hoidossa, niillä voi olla myös sivuvaikutuksia. Joitakin masennuslääkkeiden yleisiä sivuvaikutuksia ovat pahoinvointi, huimaus, unettomuus ja seksuaalinen toimintahäiriö. Joissakin tapauksissa masennuslääkkeet voivat myös lisätä itsemurha-ajatusten ja -käyttäytymisen riskiä, erityisesti lapsilla ja nuorilla aikuisilla. Jokaisen masennuslääkkeen käyttöä harkitsevan on tärkeää keskustella mahdollisista eduista ja riskeistä terveydenhuollon tarjoajan kanssa. Heidän on ehkä kokeiltava erilaisia masennuslääkkeitä tai lääkkeiden yhdistelmiä ennen kuin he löytävät tämän e oikea heidän erityistarpeisiinsa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että masennuslääkkeet ovat tärkeä väline masennuksen ja muiden mielenterveyssairauksien hoidossa. Vaikka ne voivat olla erittäin tehokkaita, niillä voi olla myös sivuvaikutuksia, ja niitä tulee käyttää huolellisesti ja terveydenhuollon tarjoajan ohjauksessa. Oikealla hoidolla ja tuella masennuksesta ja muista mielenterveysongelmista kärsivät ihmiset voivat löytää helpotusta ja elää tyydyttävää elämää. Olemme varmoja, että löydät tarvitsemasi masennuslääkkeen verkkoapteekistamme edulliseen hintaan, jotta pääset pian eroon mielenterveysongelmistasi! Tutustu myös mielisairauslääkkeihimme, jos et heti löydä etsimääsi tai ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin laillistettu apteekki auttaa sinua koko matkan ajan.